Dara Helvétský kříž

Výcvik - krabice

30.06.2011 21:27

Dnes jsme měli na cvičáku velmi zajímavou lekci - s krabicemi. Nejdříve se figurant schoval do jedné bedny  (a čouhal, při dalším vyštěkání zalezl - krabice otevřená, ale z dálky není figurant vidět), pak do druhé (jedna krabice od místa vysílání vpravo, druhá vlevo.) - v obou případech štěkání probíhalo dvakrát. (tzn. dvakrát jedna bedna (poprvé figurant vidět, pak jen jak odchází - schovává se), pak druhá bedna - také dvakrát štěkání)

 

Při druhém kole Darča figuranta již neviděla odcházet - poslání na správnou krabici- vyštěkání. Pak byla Daruška vyslána na prázdnou krabici - ověřila si, že je prázdná, - odvolání a pak vyslání na druhou bednu (s figurantem). Zakončily jsme posláním na bednu s figurantem. Daruška byla šikovná :-))

 

Po odpočinku (hledali v krabicích ostatní pesani) jsme zacvičily na pár překážkách (vynechala jsem skokovky a áčko - ve vedru Dara hůř pracuje, tak se snažím dělat méně, ale pořádně :-)) Jen jsem zapoměla na nepříjemný materiál - tak příště..

Dara byla šikulka, byla jsem s ní opravdu spokojená. A moc děkuju Jitce za super trénink a Andree za výborné figurování :-))

 
 

 

Kontakt

Jana Nečasová (Zíková), Petra Brodská

jchlumska@seznam.cz. p.jancickova@seznam.cz

p.jancickova@seznam.cz

606 390 049

Želiv 345
394 44

Hlavní 7
Větrušice
25067

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode