Dara Helvétský kříž

Víkend

29.04.2012 20:27

V sobotu dopoledne nás navštívil Alby s rodinou. Je milý, krásný a velký :-) - ne moc do výšky, ale mohutný (pořádný švýcar ;-) Kvůli velkému vedru s Darčou příliš neběhali - vzali jsme je na vycházku do sadů, tak se alespoň prošli.  Fotky budou :-) Oběma se líbilo nejvíc doma v baráku. Chládek, studené dlaždice - pohoda. Venku byli oba švýcárci takoví utlumení - prostě vedro není pro ně.  Návštěva mě moc potěšila - mnohokrát děkuju :-))

Alby

Darča a Alby

Alby

Darča, za ní Alby

Darča, za ní Alby

Alby, za ním Darča

Odpoledne přijela na návštěvu Darčina chovatelka Marta a zůstala přes noc. (mámu ani Dařinýho bráchu nepřivezla a tak si Darča užívala pozornosti :-)

V neděli jsem dělala pomocníka a kladeče stopy na zkouškách ZZZ. Darču jsme využily jako psa do skupinky (čtyři osoby a dva psy, kolem kterých prochází zkoušená dvojice). Po skončení zkoušek jsem ji vytáhla  ještě na trochu poslušnosti a překážky podle právě proběhlé zkoušky ZZZ. Pro vedro byla Darča pomalejší a taková ufuněná, ale snažila se. Chůze mohla být víc radostná, polohy u nohy musím zlepšit - lehá si křivě a hlavně křivě vstává. S překážkama jsem spokojená - hlavně tunel byl super - na první povel, bez zaváhání. U skokovek občas zařadím nejen samostatné zastavování za skokem, ale i situaci, kdy jdu současně se psem a Dara se přiřazuje k noze. Hodně mě potěšila svojí chutí do práce i ve vedru. Teď se musím snažit, aby ji neztratila :-)

Kontakt

Jana Nečasová (Zíková), Petra Brodská

jchlumska@seznam.cz. p.jancickova@seznam.cz

p.jancickova@seznam.cz

606 390 049

Želiv 345
394 44

Hlavní 7
Větrušice
25067

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode